Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачево приїхала колона зі спецавтомобілів, яку очолив Ігор Бондаренко

У Мукачево приїхала колона зі спецавтомобілів, яку очолив Ігор Бондаренко

У Мукачево приїхала колона зі спецавтомобілів, яку очолив Ігор Бондаренко
Санітарні автомобілі закупили для сіл Мукачівщини.
ВІДЕО ДНЯ

Перед будівлею Мукачівської райдержадміністрації з’явилась колона із 9 спецавтомобілів, яку особисто очолив голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко. Це чергова партія позашляховиків марки "Рено Дастер", призначена для лікарів сільських амбулаторій населених пунктів Мукачівщини.

Санітарні автомобілі закуплено за рахунок державної субвенції для амбулаторій сімейної медицини таких населених пунктів: Ракошино, Чинадієво, Бобовище, Кленовець, Обава, Горонда, Ключарки, Баркосово та Великі Лучки. Це – сучасні, високопрохідні, повнопривідні авто у повній комплектації (кондиціонер, запасні зимові колеса і т.д.). Тепер сімейні лікарі Мукачівщини швидко та з комфортом обслуговуватимуть пацієнтів у віддалених селах за будь-якої погоди.

Реклама
Читайте також:
Через погану дорогу швидка не змогла доїхати до подружжя, яке потребувало негайної допомоги

Перед урочистим врученням автоключів лікарям сільських амбулаторій керівник краю зазначив: "Сьогодні ми привезли сільським лікарям Мукачівщини новенькі автівки, за допомогою яких жителі найвіддаленіших точок району матимуть можливість отримувати оперативну лікарську допомогу. Це суттєво покращить доступність сільських мешканців району до якісної сучасної сімейної медицини. Нещодавно амбулаторії Берегівського та Ужгородського районів вже отримали таку допомогу від держави. Маємо надію, що невдовзі зможемо забезпечити автотранспортом всі сільські амбулаторії області. За роки незалежності України сільська медицина вперше отримує таку допомогу, – підкреслив Ігор Самійлович.

Реклама

За словами в.о.директора департаменту охорони здоров’я ОДА Єлизавети Біров, цьогоріч у рамках програми "Доступна медицина" передбачено закупити 142 автівок. Таким чином половина із усіх сільських амбулаторій Закарпаття, а їх 280, користуватимуться спецавтомобілями.

Нагадаємо, медики оприлюднили важливе повідомлення для багатьох мукачівців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно