Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці", – Ігор Бондаренко

"Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці", – Ігор Бондаренко

"Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці", – Ігор Бондаренко

Питання боротьби з організованою злочинністю, з правопорушеннями та протидії незаконній міграції на державному кордоні Україні обговорювалися під час робочої зустрічі голови Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка з керівниками прикордонних загонів та митниці сьогодні, 8 листопада.

ВІДЕО ДНЯ

Присутні командири Чопського та Мукачівського загонів – Руслан Цапюк і Ігор Доменюк, в.о. начальника Закарпатської митниці Держмитслужби Віктор Іванус, заступник начальника Закарпатської митниці ДФС Микола Ясевич та в.о.начальника управління митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Сергій Уретій поінформували очільника краю про проведену в цьому напрямку роботу.

"Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці", – Ігор Бондаренко – 01
Реклама

Однак, Ігор Самійлович акцентував увагу на останніх подіях, зокрема, на сьогоднішньому задокументованому працівниками СБУ, ДБP та прокуратури факту систематичного отримання неправомірної вигоди співробітниками ДФС на митному посту "Малий Березний".

Читайте також:
Спецоперація на КПП «Малий Березний»: правоохоронці викрили злочинну схему
Реклама

А також на позавчорашньому виступі народного депутата Олександра Сови у Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України, де він озвучив інформацію про "4000 мікроавтобусів з контрабандою", які щомісяця перетинають кордон через пункт пропуску "Тиса".

"Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці", – Ігор Бондаренко – 02

"Спільними скоординованими діями управління СБУ та прокуратури, ми повинні зупинити цю ганебну практику – процвітання корупції та хабарництва у всіх закарпатських пунктах пропуску, незаконного переміщення та пропуску не задекларованих товарів. Необхідно провести повну ротацію інспекторського складу Закарпатської митниці і "розпрощатися" з недобросовісними митниками, – наголосив Ігор Самійлович. – Ви знаєте, у мене принципово державницька позиція – все має відбуватися прозоро та згідно митного законодавства, без застосування будь-яких тіньових схем. Ми повинні бути єдиною командою, "показати зуби" і лише так зможемо досягти результатів".

Реклама

Насамкінець конструктивної розмови голова ОДА наголосив присутнім, що особисто триматиме на контролі виконання поставлених завдань з подальшими висновками щодо доцільності їх перебування на керівних посадах у митній та прикордонній службах.

Нагадаємо, Закарпатська митниця отримала нового керівника.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно