Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Командир 128 бригади підірвався на міні

Командир 128 бригади підірвався на міні

Командир 128 окремої гірсько-піхотної бригади полковник Євген Коростельов підірвався на міні. Сталося під час обходу передових позицій бригади в районі Новотроїцького Волноваського району Донецької області. Полковника Коростельова поранено, його доставили в госпіталь і надають допомогу. Медики оцінюють його стан як стабільний. 

ВІДЕО ДНЯ

"12 листопада комбриг 128-ї бригади Євген Коростельов здійснював особистий огляд передових позицій у районі села Новотроїцьке Донецької області. Полковник Коростельов у складі невеликої групи військовослужбовців прямував з одного взводного опорного пункту в інший, пересувалися по передньому краю.

Читайте також:
Бойовики обстріляли вантажівку 128-ї бригади: чотирьох військових поранено
Реклама

Приблизно о 16:00 під час руху пролунав вибух. Унаслідок підриву на міні поранено було двох – комбрига і молодшого сержанта, який його супроводжував. Євген знайшов сили подати знак, де він перебуває, його винесли, евакуювали до найближчої міської лікарні", – написав журналіст Юрій Бутусов.

Командир 128 бригади підірвався на міні – 01
Реклама

Як зазначив Бутусов, Коростельов зазнав важких поранень обох ніг (характер підриву вказує на мінно-вибухову травму): "Лікарі докладають усіх зусиль..."

Також журналіст опублікував фото Євгена Коростельова, зроблене Олександром Клименком лише два дні тому в зоні розведення військ Богданівка-Петрівське. Ділянка в зоні відповідальності його бригади. Бутусов додав, що Коростельов раніше був командиром бригадної артилерійської групи 25-ї повітрянодесантної бригади і був призначений на посаду комбрига лише два місяці тому.

Нагадаємо, у Мукачеві військовий підірвав себе гранатою. Чоловік загинув.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно