Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Непритомних чоловіка і жінку знайшли ввечері у Мукачеві

Непритомних чоловіка і жінку знайшли ввечері у Мукачеві

12 листопада о 21:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку, що на вулиці Підгорянській у Мукачеві. До місця події було скеровано вогнеборців 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин у складі трьох одиниць техніки та 8 вогнеборців.

ВІДЕО ДНЯ

Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання та зору у складі двох ланок газодимозахисної служби. Під час проведення розвідки пожежі, вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Юрій Полончак, Ростислав Кохан та Михайло Полянич в одному з приміщень підвалу виявили непритомного чоловіка.

Читайте також:
Відомий стан дітей, які потрапили у реанімацію через отруєння
Реклама

Надзвичайники негайно винесли людину на свіже повітря, де, до прибуття лікарів екстреної медичної допомоги, провели для потерпілого реанімаційні заходи. Далі надійшла інформація, що всередині може перебувати і його супутниця. Жінку також вдалося відшукати в задимленій кімнаті, правда, в іншому кінці підвалу.

Її ледве живу рятувальники передали до рук лікарів екстреної меддопомоги. Зараз потерпілі перебувають під опікою медиків реанімаційного відділення Мукачівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

Реклама

"О 22:37 пожежу було локалізовано й о 22:57 повністю ліквідовано. Причина займання та завдана матеріальна шкода встановлюються. Вогнем знищено сміття на площі 4 кв м", – підсумували в У ДСНС України в Закарпатській області.

Нагадаємо, 10-річний хлопчик помер від смертельної дози отрути.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно