Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві облаштували новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт"

У Мукачеві облаштували новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт"

У Мукачеві облаштували новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт"
У мікрорайоні Підгоряно з’явились спортивний та дитячий майданчики.
ВІДЕО ДНЯ

Дитячий майданчик, площадка з вуличними тренажерами, сучасним комплексом для занять "Street Workout", огороджені міні-поля для гри у футбол та баскетбол, лавочки, велопарковка – так виглядає новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт" по вулиці Свято-Михайлівській в мікрорайоні Підгоряно.

У Мукачеві облаштували новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт" – 08
Реклама

"Ще недавно тут було занедбана територія", – розповідає місцевий житель, який і виступив ініціатором проекту, Ігор Капітан. Каже, колись давно на цьому місці  було футбольне поле та майданчик для гри в баскетбол, однак із роками все віджило своє, асфальтобетонне покриття було пошкоджене, баскетбольні щитки зламані, а в районі десяти житлових будинків не було жодного місця для відпочинку. Тому й виникла ідея не просто відновите старе, а повністю побудувати новий комплекс, де місцеві жителі могли б проводити свій час.

Читайте також:
В Мукачеві на дитячих майданчиках вигулюють собак
Реклама

Таку ініціативу підтримав майже весь мікрорайон, а проект набрав понад 200 голосів. Будівництво розпочали в серпні – територію розчистили від бур’янів та сміття. На площі 250 кв м. облаштували спортивну зону "Street Workout", де розмістили близько 10 вуличних тренажерів, міні-поля для гри у футбол та баскетбол, територію огородили, встановили нові асфальтобетонні доріжки, розмістили 10 лавочок та 5 урн для сміття, облаштували велопарковку для 8 велосипедів. Як зазначають у Мукачівській міськраді, окремо облаштували сучасний дитячий майданчик із гойдалками, гіркою, пісочницею та ігровим будиночком.

У Мукачеві облаштували новий відпочинково-розважальний комплекс "Комфорт" – 09

Вночі місце освітлюється шістьма прожекторами. Наразі тут тривають завершальні роботи з облаштування гумового спортивного покриття. Задля безпеки резинове покриття встановлять не лише на спортивних площадках, а й на дитячому майданчику. Вартість проекту обійшлася місту майже у півтора мільйона гривень. Ігор Капітан каже, ідея про реалізацію проектів громадських ініціатив хороша, адже у людей є можливість самим вирішувати, як змінити своє місто, як це зробили вони.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно