Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє мукачівців оголосили голодування

Двоє мукачівців оголосили голодування

Микола Королович та Михайло Шекета вимагають розслідування справ майдану. Чоловіки оголосили голодування на знак протесту проти завершення розслідувань злочинів проти учасників Революції Гідності. Відповідні звернення направили у Мукачівську міську раду, президенту України та Генеральному прокурору.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми з міста Мукачева, ми Українці! Підтримуємо наших друзів, адвокатів майданівських злочинів. Ми проти поетапного знищення фактажу справ майдану. Зараз фактично ці справи розвалюють. Є багато фактів, що досі не оприлюднені. Я не розумію, у які цилівізованій країні таке буває? Люди гинули, а вони продавали Крим. І зараз досі ніхто не поніс відповідальність", – розповів  Михайло Шекета.

Читайте також:
Одна з пісень мукачівського гурту "Rock-H" увійшла до збірки "Музична сотня" – збірки пісень Євромайдану
Реклама

Свій знак протесту оголосили офіційно. Чоловіки зафіксували заяви про початок голодування у міській раді Мукачева. Кожного дня планують обстежуватися у міській лікарні Мукачева. "Це ми робитимемо, аби засвідчити, що ми дійсно не вживаємо їжі. Ми призупинемо своє голодування тільки після того, як буде створена координаційна група спротиву і протесту проти закриття кримінальних справ по майданівським злочинам", – каже голодуючий.

Представник громадської організації Канада-Україна Дарина Калина каже, що акція голодування всеукраїнська. Наразі жінка теж перебуває в Україні, на знак підтримки активістів майдану. "Ми підтримували українців під час майдану. А минуло немало – 6 років. Це акція в знак протесту закриття майданівських злочинів та поетапне їх знищення. А також ми та наші друзі з України  вимагаємо відкрити правду українцям про операцію Чаушеску, яка була проведена 19-23 лютого 2014 року", – розповідає Дарина Калина з Торонто. 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно