Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські відреагували на коментарі закарпатців у соцмережі

Поліцейські відреагували на коментарі закарпатців у соцмережі

Поліцейські відреагували на коментарі закарпатців у соцмережі

Поліція оперативно відреагувала на коментарі у соцмережі мешканців Мукачівщини щодо незаконного видобутку піщано-гравійної суміші у руслі Латориці у селі Нове Давидково. За вказаном фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Порушників затримали безпосередньо під час видобутку піщаної суміші. Ними виявилися двоє місцевих жителів, віком 53 та 57 років. У Новому Давидкові з русла річки Латориця чоловіки незаконно здійснювали забір піщаної суміші. Ескаватором чоловіки здійснювали погрузку суміші на автомобіль "КАМАЗ". Дозвільних документів на заняття цим видом діяльності у них немає.

Читайте також:
На Закарпатті видобуватимуть газ: свердловини вже активно бурять
Реклама

Транспортні засоби із вантажем поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Наразі за вказаним фактом у поліції розпочали слідство. Кримінальне провадження відкрили за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.240 (незаконне видобування корисних копалин) Кримінального  кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі до двох років або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські відреагували на коментарі закарпатців у соцмережі – 01
Реклама

Чи належить гравій до корисних копалин загальнодержавного значення поліція з’ясує  в ході досудового розслідування. Зазначимо, видобуток піщано-гравійної суміші та інших корисних копалин у заплавах та руслах річок заборонений природоохоронним законодавством. Надмірний видобуток також призводить до непередбачуваних наслідків під час повеней.

"Поліція вдячна небайдужим мешканцям, які виявляють порушення та повідомляють про них", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно