Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Картка мукачівця» стала доступною і для мешканців ОТГ

«Картка мукачівця» стала доступною і для мешканців ОТГ

Жителі шести сіл Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади зможуть користуватися багатофункціональною електронною пластиковою «Карткою мукачівця». Відповідне рішення схвалено на черговій сесії Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Безконтактна картка дозволить жителям села Лавки, Павшино, Шенборн, Нижній Коропець, Нове Давидково та Дерцен користуватися проїздом у «зелених» маршрутках комунального підприємства «Громадський транспорт Мукачева». На картку здійснюватиметься зарахування певної кількості пільгових поїздок на конкретний період часу для пільгових категорій населення, також жителі сіл зможуть придбати авансові поїздки за пільговими тарифами та отримувати інформацію стосовно кількості поїздок, що залишились до використання.

Читайте також:
Із 21 листопада мукачівці зможуть оформити закордонний паспорт та ID-картку у ЦНАПі
Реклама

Завдяки багатофункціональній картці жителі сіл Мукачівської міської ОТГ зможуть користуватися й іншими громадськими послугами, купувати ліки в «Соціальній аптеці» зі знижкою, отримувати на картку соціальні виплати, в тому числі пенсії та заробітні плати, здійснювати платежі в торгівельних мережах та онлайн, користуються веб- і мобільним банкінгом «Ощад 24/7».

Як зазначили у Мукачівській міськраді, також власники картки отримують знижки на відвідування замку «Паланок» та Мукачівського драматичного театру. Отримати картку можна буде безкоштовно.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно