Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мобільний резерв Нацгвардії патрулюватиме у двох містах Закарпаття

Мобільний резерв Нацгвардії патрулюватиме у двох містах Закарпаття

Мобільний резерв Нацгвардії патрулюватиме у двох містах Закарпаття

Щоб підвищити рівень безпеки краян та туристів під час зимового курортного сезону, мобільний резерв Національної гвардії України приступив до патрулювання у містах Виноградів та Берегово.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 2 грудня, до патрулювання на Закарпатті приступили 60 бійців Національної гвардії України. Нацгвардійці гірсько-патрульної роти надаватимуть допомогу з охорони громадського порядку закарпатським правоохоронцям. Вони цілодобово слідкуватимуть за дотриманням правопорядку у містах Виноградів та Берегово на шести маршрутах патрулювання, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Що зміниться для українців в останній місяць року
Реклама

З метою швидкого реагування або на випадок ускладнення оперативної обстановки до складу мобільного резерву залучено спецпризначенців та гелікоптер Нацгвардії.

Для виконання завдань з охорони громадського порядку у важкодоступних гірських районах військові патрулі використовуватимуть квадроцикли, снігоходи, лижі та гірське спорядження. Також на озброєнні нацгвардійців є тепловізори та прилади нічного бачення.

Реклама

Військовослужбовців Національної гвардії України привітали начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло та заступник начальника ГУНП полковник Іван Пеняк. Як запевнили керівники поліції краю, нацгвардійці отримуватимуть належну допомогу від місцевих правоохоронців з метою забезпечення ефективного несення служби. З цього приводу було розроблено спільний алгоритм дій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно