Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Помер відомий закарпатський лікар

Помер відомий закарпатський лікар

Вчора, 5 грудня, перестало битись серце надзвичайної людини, лікаря від Бога, які народжуються раз у сторіччя, Михайла Васильовича Черняка. Його знання, вміння та відданість своїй справі врятували не одне життя. Цю сумну новину повідомила Марія Грицан.

ВІДЕО ДНЯ

Народився Михайло Васильович 28 жовтня 1949 року в містечку Нова Ушиця, що на Хмельниччині. В 16 років закінчив школу. У 1966 році втупив до Ужгородського національного університету на медичний факультет. У 1972 році закінчив його з відзнакою. Отримав рекомендацію до аспірантури.

Помер відомий закарпатський лікар – 01
Реклама

Та захотілось романтики і молодий лікар разом з сім’єю поїхав на БАМ. З 1972 по 1976 рік працював анестезіологом місті Нижній Удінськ, Іркутської області. В 1976 році повернувся на Закарпаття.

Читайте також:
Сьогодні помер 12-річний хлопчик, якому закарпатці збирали гроші на лікування
Реклама

Рік пропрацював в Великому Березному, а далі був переведений в Тячівську районну лікарню, де пропрацював 40 років. Створив на той час найкраще в області відділення реанімації. У різні періоди займав посаду головного лікаря і начальника відділу охорони здоров’я району.

У 2017 році Михайло Васильович переїхав в Ужгород, де два роки пропрацював у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Ужгородської районної лікарні, а останнім часом у приватній клініці «Астрамед».

"Михайло Черняк виховав чудових дітей, які пішли стопами батьків і стали хорошими лікарями. Хай земля буде вам пухом, дорогий лікарю. Ви назавжди залишитесь в серцях тих, кому повернули здоров’я та врятували життя. Пам’ять про вас буде вічною", – зазначили Марія Грицан.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно