Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція закликає закарпатців не замовчувати факти домашнього насильства

Поліція закликає закарпатців не замовчувати факти домашнього насильства

Поліція закликає закарпатців не замовчувати факти домашнього насильства

Сьогодні, 11 грудня, на площі Театральній в Ужгороді відбулася акція «Дій проти насильства», приурочена до всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». У заході взяли участь керівники міста, соціальних служб та інших державних інституцій.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцію Закарпаття на акції «Дій проти насильства» представляли заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Вадим Ситало та старший інспектор управління капітан поліції Діана Шемет. Участь в акції також взяли працівники обласного управління патрульної поліції.

Після виступів організаторів та учасників акції відбувся флешмоб юних ужгородців «Долоньки проти насильства», маленькі учасники якого залишили відбитки своїх рук на спеціальному ватмані. У такий спосіб діти долучилися до подолання «дорослої» проблеми насильства.

Реклама
Читайте також:
Жорстоке вбивство: на Закарпатті чоловік забив дружину до смерті

Як наголосив заступник начальника УПД ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Вадим Ситало, головним завданням акції є привернення уваги суспільства до проблеми домашнього та сексуального насильства. Громадяни повинні усвідомити, що цю проблему не можна приховувати, що відкрито говорити про такі факти не є ганьбою і що держава в особі поліції та відповідних соціальних служб здатні захистити жертв насильства та покарати їхніх кривдників.

Реклама
Поліція закликає закарпатців не замовчувати факти домашнього насильства – 01

«Зокрема, в Ужгороді цілодобово чергує спеціальна мобільна оперативна група поліції «Поліна», завданням якої саме є протидія домашньому насильству, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської област. – Тож якщо ви або ваші близькі стали жертвою домашнього тирана, не мовчіть про це, а телефонуйте на «102».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно