Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Погода в січні 2020 року може здивувати українців

Погода в січні 2020 року може здивувати українців

Погода в Україні в січні може здивувати жителів країни. Зима може бути не такою суворою, як прогнозують народні синоптики і деякі погодні ресурси в довгострокових прогнозах. Згідно з даними "Метеопрога", січень буде таким же м’яким, як і грудень. А морози якщо і будуть, то рекорди вони точно не поставлять.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією ресурсу, в січні в Україну прийде тепле повітря із Середземномор’я, яке принесе періоди потепління місцями до +10 градусів. При цьому дощів у січні очікується більше, ніж снігу.

В прогнозі американської агенції CFS зазначено, що відхилення температурних показників від багаторічної норми становитиме більше, ніж два градуси в бік "плюс". Тому січень може здивувати українців високими температурами.

Реклама

Теплі повітряні маси з Європи та Атлантики забезпечать Україні перевагу теплих днів над періодами похолодань. При цьому міграція циклонів із заходу на схід принесе хмарність та підвищену кількість опадів.

Читайте також:
Синоптики різко змінили прогноз погоди на Новий рік та Різдво
Реклама

Морози в січні і лютому все ж будуть, але ознак того, що мінусова температура у 2020-му році встановить антирекорди, немає ніяких.

Варто відзначити, що ресурс Gismeteo, який днями обіцяв, приміром, -23 по Києву в ніч Різдва, також змінив прогноз. Тепер на погодному календарі для столиці значиться, що перша декада січня буде "плюсовою", а ймовірні морози змістилися до початку другої декади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно