Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через кілька годин мають припинити роботу всіх гральних закладів в Україні

Через кілька годин мають припинити роботу всіх гральних закладів в Україні

Через кілька годин мають припинити роботу всіх гральних закладів в Україні

Глава МВС Арсен Аваков доручив поліції припинити роботу всіх гральних закладів в Україні сьогодні до 16:00. Це доручення в межах постанови Кабміну про боротьбу з гральним бізнесом, схвалену 20 грудня на засіданні уряду.

ВІДЕО ДНЯ

"Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня, відповідно до постанови КМУ, припинити функціонування гральних закладів", – цитує Авакова прсслужба МВС.

Читайте також:
На Закарпатті судитимуть адміністратора нелегального грального закладу з Мукачева
Реклама

Водночас у поліції повідомили, що в ніч проти 20 грудня правоохоронці припинили діяльність 152 гральних закладів, які вважалися незаконними. З них вилучили майна на 46 мільйонів гривень.

Реклама

Тепер всі державні лотереї не матимуть права використовувати свої електронні системи. Тож необхідно створити постійно діючі мобільні групи слідчих підрозділів та ДСР на місцях. Ці групи повинні протидіяти, виявляти та документувати незаконний гральний бізнес, заявив голова департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Володимир Околіт.

Яка зараз ситуація з гральним бізнесом в Україні

20 грудня Кабмін ухвалив рішення, яке заборонить займатися гральним бізнесом під прикриттям державних лотерей. Згодом відповідна постанова з’явилася на сайті уряду.

Напередодні Рада спробувала проголосувати за законопроєкт про легалізацію грального бізнесу в Україні. Він передбачає, що займатися цим бізнесом можна буде лише у 3-5-зіркових готелях. Для цього треба отримати відповідну державну ліцензію.

Реклама

Проте нардепам забракло голосів для ухвалення законопроєкту в першому читанні. Тож документ відправили на доопрацювання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно