Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Скандальний продаж нерухомості у Мукачеві: чиновники допустили грубу помилку

Скандальний продаж нерухомості у Мукачеві: чиновники допустили грубу помилку

Скандальний продаж нерухомості у Мукачеві: чиновники допустили грубу помилку
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями в Мукачеві не стихають розмови про скандальний продаж нерухомості у місті. Зокрема, будівлі ММКП Мукачівводоканал на площі Кирила і Мефодія, 7, а також майновий комплекс по вулиці братів Шерегіїв, 11 А.

Скандальний продаж нерухомості у Мукачеві: чиновники допустили грубу помилку – 06
Реклама

Найбільш цікаво те, що обидва об’єкти за два тижні придбав 22-річний хлопець із Свалявського району Василь Лемак. Обійшлись дві будівлі молодому мільйонеру обійшлись всього в 10,5 мільйонів гривень. Хоча спочатку тільки будівлю ММКП Мукачівводоканал планували продати за 10 мільйонів.

Читайте також:
22-річний хлопець придбав ще один майновий комплекс у Мукачеві: продовження історії
Реклама

Та, виявляється, місцеві чиновники допустили грубу помилку під час продажу. Сьогодні, 14 січня, Мукачівська міська рада опубліковала протокол електронного аукціону об’єкту за адресою Мукачево, площа Кирила і Мефодія, 7, який сформований системою 07.01.2020 року та запропонований на підписання сторонам. 13.01.2020 року протокол підписаний переможцем.

Скандальний продаж нерухомості у Мукачеві: чиновники допустили грубу помилку – 07

Як розповів мукачівський активіст та юрист Павло Мельник, статтею 64 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, переможець електронного аукціону підписує протокол про результати електронного аукціону та надає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію, протягом трьох робочих днів із дня, наступного за днем його формування електронною торговою системою.

Реклама
Читайте також:
Як 22-річний хлопець придбав чималу нерухомість у центрі Мукачева або історія про дивний продаж

"Торги відбулися 07.01.2020 року. Робочими днями були 08.01, 09.01., 10.01. і 11.01.2020 року. Протокол переможцем підписано аж через 5 робочих днів, – зауважив Павло Мельник. – Статтею 67, якщо переможець електронного аукціону не підписав такий протокол у встановлені строки, орган приватизації складає та завантажує відповідний акт в електронну торгову систему".

Зазначений акт відсутній у електронній системі. "Більше того, міською радою затверджений протокол ще до підписання його переможцем. Це вказує на прямі корупційні зв’язки міської ради та позадоговірні відносини", – підсумував юрист.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно