Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці у лісі натрапляють на моторошні знахідки

Закарпатці у лісі натрапляють на моторошні знахідки
ВІДЕО ДНЯ

В ужгородському лісі жорстко вбивають диких тварин. Про це повідомила користувач соцмережі Фейсбук Олександра Бойко та розмістила світлини жахливих знахідок. За її словами, з настанням холодів лісові мешканці ймовірно спустилися ближче до будинків і були вбиті.

Як пише Олександра, у лісі немає ні годівничок, ні альтанок, де можна провести час у лісі з дітьми чи на пробіжці перепочити. Проте можна знайти рештки трупів диких вбитих тварин, які були жорстоко вбиті, та залишки патронів та гільз. "Кожного дня на ранок чути постріли. Хто за цим має дивитися? Цікаво", – підсумувала закарпатка.

Реклама
Читайте також:
Доїдали трупи: на Закарпатті хлопець заморив голодом своїх собак

Євген Чорней також опублікував ще один доказ жорстокого поводження з тваринами – відео, на якому видно рештки вбитої тварини, а точніше кабана. І це дійсно шокуюче, адже за словами чоловіка вони валяються неподалік людної дороги, що веде до кордону.

Реклама

УВАГА! Відео 18+

Директор ДП "Ужгородський лісгосп" Василь Кий, відреагував на пост та зазначив, що лісівники реагують на кожну подібну публікацію і анонсував рейд по охороні лісу та виявленню фактів бракон’єрства із залученням поліції. 

У ГУ НПУ Закарпаття журналістам надали коментар, зазначивши, що заяв від очевидців не зареєстровано, проте у мережі було помічено оприлюднену інформацію. І правоохоронці долучились до перевірки парку. Комісією обстежено увесь Шахтинський парк, в результаті чого виявлено тільки рештки кабана, а саме копита.

Реклама
Читайте також:
Відрізана голова собаки, а до цього кошеня із відрізаними лапами: у Мукачеві на одному й тому місці виявляють шокуючі знахідки

Також було опитано мешканців вулиці Лісової, найближчої до парку вулиці, які повідомили, що не бачили подібних знахідок у парку. Лісівники кажуть, що полювання на кабанів зараз, у зимовий період, дозволено. Але, звісно, не в межах лісопарку.

Поліція Закарпаття звертається до усіх, хто володіє наявною інформацією чи доказами злочину, повідомити на 102 чи звернутись в Ужгородське відділення поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно