Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Скандальний продаж нерухомості у центрі Мукачева: що цього разу вигадали в міськраді

Скандальний продаж нерухомості у центрі Мукачева: що цього разу вигадали в міськраді

Скандальний продаж нерухомості у центрі Мукачева: що цього разу вигадали в міськраді
ВІДЕО ДНЯ

Кілька тижнів тому інтернет-видання "PMG.ua" писало про те, як 22-річний хлопець придбав чималу нерухомість у центрі Мукачева. Йшлося про будівлю ММКП Мукачівводоканал на площі Кирила і Мефодія, 7. 

Загальна площа цього приміщення складає 510,3 кв.м. Але продали її  на початку січня цього року всього за трохи більше, ніж 5 мільйонів гривень. Придбав будівлю хлопець 1998 року народження із села Мала Мартинка Свалявського районі.

Реклама
Читайте також:
Як 22-річний хлопець придбав чималу нерухомість у центрі Мукачева або історія про дивний продаж

Крім будівлі ММКП Мукачівводоканалу, хлопець купив майновий комплекс по вулиці братів Шерегіїв, 11 А загальною площею 3.586,7 кв.м. та ціною в понад 5 мільйонів гривень. Ці підозрілі придбання нерухомості обурили багатьох містян. Мукачівці зазначали, що цей юний мільйонер лише підставна особа.

Реклама
Скандальний продаж нерухомості у центрі Мукачева: що цього разу вигадали в міськраді – 05

Сьогодні ж мукачівський активіст та правозахисник Павло Мельник оприлюднив ще деяку цікаву інформацію, яка стосується цих скандальних продажів нерухомості у місті.

"28 січня 2020 року міською радою опублікований договір купівлі-продажу будівлі ММКП Мукачівводоканалу. У розділі з договором сканований новий протокол електронного аукціону від 07.01.2020, який, на диво, вже підписаний іншою датою, 10.01.2020. Старий протокол, підписаний 13.01.2020, надалі міститься в системі. Тобто, тепер існують два різні протоколи. Такі дії є підробкою та шахрайством, відповідальність за яке передбачена у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років, – зазначає Павло Мельник. – Завантаження у розділі договорів нових протоколів не передбачено системою, але таке нікого не цікавить. Просто в одному файлі з договором скасується новий підроблений протокол". 

Реклама

Вочевидь, міська влада будь-яким чином хоче якнайшвидше продати будівлю у центрі Мукачева юному мільйонеру із Свалявщини. От тільки виникає питання "Чому?".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно