Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чого чекати від погоди наступного тижня

Чого чекати від погоди наступного тижня

За інформацією синоптиків, 3 лютого по території області буде хмарно, часом дощі, вночі на більшій частині території області значні, в горах подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями: туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 6-11° тепла, на високогір’ї протягом доби 1-3° морозу. Автошляхи: часом дощі, вночі на більшій частині території області значні, в горах подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями: туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10, подекуди пориви 15-20 м/с. Видимість 2-4 км, в дощі подекуди 1-2 км, в тумані 200-500 м. По Ужгороду: хмарно, часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 8-10° тепла. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Погода на лютий: синоптики прогнозують аномалії

4 лютого: хмарно, вночі місцями, вдень часом дощ, подекуди значний, в горах у вигляді мокрого снігу та снігу. Вночі та вранці місцями: туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10, подекуди посилення до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 1-6° тепла, на високогір’ї протягом доби 1-3° морозу.

Реклама

5 лютого: хмарно з проясненнями, в гірських районах області часом опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Вночі та вранці місцями: туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї протягом доби 6-8° морозу. 

6 лютого: вночі без істотних опадів, вдень в горах мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла, на високогір’ї протягом доби 9-14° морозу.

Реклама

7 лютого: вночі місцями, вдень часом опади, в горах у виді мокрого снігу та снігу. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла, на високогір’ї протягом доби 9-14° морозу. 

Нагадаємо, що закарпатцям радять утриматись від походів на високогір’я.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно