Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий хлопець потребує термінової допомоги

Молодий хлопець потребує термінової допомоги

У молодого актора театру Горвата Віталія Вікторовича виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, які потребують дороговартісного обстеження та лікування. Про це повідомили на сторінці Мукачівського драматичного театру. Віталія Горвата знає багато мукачівців і не лише. "Віталій Горват ставав особистістю самостійно – виріс в дитячому будинку та інтернатному закладі без батьківської любові та підтримки, і зараз він потребує допомоги", — йдеться у повідомленні. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Молодій жінці з Мукачева потрібна допомога

Колектив Театру прийняв рішення показати 16 лютого, о 17 годині виставу «Едіт Піаф». Виконавиця головної ролі Вероніка Тищук відзначена Мукачівською міською мистецькою премією імені О. Духновича за втілення на сцені образу Едіт Піаф. Вистава пройде як благодійна акція. Всі зібрані кошти за показ вистави будуть передані Віталію Горвату для лікування. 

Реклама
Читайте також:
Маленькому мукачівцю потрібна допомога: хлопчик захворів на тяжку недугу

Механізм збору коштів: на вході до театру знаходитиметься скринька, в яку кожен із глядачів внесе суму (зазвичай вартість квитка на виставу – 100 гривень), яку вважає можливою для себе в допомозі Віталію Горвату, натомість кожен глядач отримає контрмарку з вказаним місцем у залі. Колектив Мукачівського драматичного театру запрошує всіх мукачівців які люблять театр, мають бажання побачити одну із кращих вистав Мукачівського драматичного театру, знають особисто Віталія Горвата, відносяться до нього із повагою та готові допомогти йому, відвідати театр 16 лютого 2020 року о 17 годині. 

Реклама

Нагадаємо, що маленький закарпатець поборов важку недугу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно