Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника

Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника

Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника

Вам ніколи не доводилося поспіхом шукати транспорт із Мукачева до Будапешта, аби встигнути сісти на вранішній літак? Більшість тих, кому довелося мандрувати Європою, мають не дуже приємний досвід спілкування з пасажирськими перевізниками. Але вже після першої мандрівки транспортом YourTransfer впевнено обирають саме його знову й знову.

ВІДЕО ДНЯ

Унікальний пасажирський сервіс YourTransfer: для кого?

В першу чергу для пасажирів, яким не підходить поїздка в Будапешт на власному авто, хто не зміг знайти місце в BlaBlaCar або хоче уникнути черг на кордоні та всіляких непередбачуваних ситуацій на дорозі. Тобто для тих, кому потрібно терміново дістатися Будапешта з максимальним комфортом і не переплачуючи при цьому.

Реклама

Ми пересвідчилися: в компанії YourTransfer працюють кваліфіковані експерти з багаторічним стажем у сфері пасажирських перевезень, зокрема транскордонних. За основу взяті кращі європейські традиції та методики. Для кожного клієнта підбирається оптимальне рішення, кожна дія, маршрут та часові рамки ретельно плануються. Відтак, пасажирам не доводиться взагалі турбуватися про запізнення на літак або подію. Приємні враження від поїздки посилює відмінний стан комфортабельного, місткого транспорту, ввічливість та завбачливість персоналу й водіїв. Це може здатися казкою, але на тлі таких позитивних характеристик ціни YourTransfer зовсім невеликі.

Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника – 01
Реклама

YourTransfer – хто це?

Це закарпатська транспортна компанія, яка спеціалізується на індивідуальних пасажирських перевезеннях вже понад 20 років.

Про якість її послуг можна одразу зробити висновок, побачивши автопарк. Це виключно охайні, нові та доглянуті авто.

Всі водії мають вищу кваліфікацію, знання й величезний досвід не тільки керування пасажирським транспортом, але й у сфері послуг. Зокрема, володіють українською, англійською, угорською та російською мовами.

Реклама

Під час подорожі вам запропонують все необхідне для позитивного настрою й хорошого самопочуття: каву, воду, а також можливість обрати музикальний супровід чи ввімкнути свою музику. І це ще не все.

Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника – 02

Комфорт починається з порога вашого житла

Водій забирає пасажира з багажем від помешкання в Ужгороді, Мукачеві або Чопі. Висадка пасажирів можлива на їхній вибір у Будапешті, Дебрецені, Братиславі чи Відні - в залежності від маршруту. Втім, це далеко не всі європейські міста, куди можна швидко й зручно дістатися за допомогою YourTransfer.

Кожен маршрут, час і умови під час поїздки ретельно прораховуються й плануються спеціалістами офісу компанії. Відтак план поїздки втілюється в життя без найменших відхилень та несподіванок.

 

Маршрут "Мукачево-Будапешт": дещо цікаве від модного пасажирського перевізника – 03

Якщо сюрпризи, то лише приємні

Компанія YourTransfer дбає про те, щоб не просто догодити клієнтам, а й перевершити їхні сподівання. В кожному авто є Wi-Fi, тому ви завжди будете на зв’язку. Або зможете провести час за переглядом улюблених фільмів чи ТВ-шоу.

Реклама

Забронювати поїздку можна максимально швидко й просто. Подзвоніть за номером компанії або зайдіть на сайт і заповніть невелику електронну форму бронювання.

Замовники послуг YourTransfer отримують цілодобову клієнтську підтримку, мають змогу онлайн моніторити розклад авіарейсів, робити нестандартні замовлення. Для колективних та сімейних рейсів можна забронювати мікроавтобус.

Цінова політика компанії цілком прийнятна навіть для найбільш заощадливих пасажирів. А ще компанія YourTransfer часто надає святкові знижки.

Наприклад, ще діють новорічно-різдвяні спеціальні ціни на подорож Європою лише за 30 євро, якщо ви бронюєте поїздку в обидві сторони. Якщо в одну сторону - ціна складає 40 євро.

До речі, за весь період існування компанії її ціни на подорожі ніколи не підвищувалися. В авто YourTransfer ви завжди почуваєтесь, як вдома.

Забронюйте поїздку на сайті yourtransfer.net або за номерами:

+38 (050) 586-64-42

Реклама

+38 (073) 586-64-42
Viber / Telegram / WhatsApp
(Цілодобово)

Слідкуйте за акціями та пропозиціями на наших сторінках:

Facebook та Instagram

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно