Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В автомайстерні загорілась машина

В автомайстерні загорілась машина

12 лютого у легковому автомобілі «Mercedes – Benz 180» 1998 року випуску , який на момент виникнення пожежі знаходився в приватній автомайстерні 29-річного мешканця села Пийтерфолво, сталося займання.

ВІДЕО ДНЯ

Дим, що виходив крізь щілини дверей гаража, господарі помітили не одразу, але не розгубилися і одразу ж повідомили чергового водія місцевої пожежної команди с. Пийтерфолво про пожежу, якому знадобилось кілька хвилин, щоб прибути до місця виклику. Одночасно сільський вогнеборець о 11:10 по телефону 101 повідомив Службу порятунку про здійснення виїзду на гасіння пожежі.

Читайте також:
Винагорода у розмірі 5 тисяч доларів: у Мукачеві розшукують палія
Реклама

Черговим диспетчером після отримання повідомлення про пожежу, до місця пожежі одразу ж направлено відділення чергового караулу пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та державного пожежно-рятувального поста с. Вилок. Однак приступити до гасіння пожежі бійцям ДСНС так і не довелося, бо пожежний місцевої пожежної команди о 11:30 ліквідував загорання до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, та не дав поширитися вогню на будівлю авто майстерні.

Травм та жертв на пожежі вдалося уникнути. У результаті пожежі вогонь пошкодив моторний відсік іномарки та закіптявив поруч стоячі легковий автомобіль та два мотоцикли. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно