Наїлися від пуза і розважились: як закарпатці відгуляли на «Ужгородській палачінті»

Життя  17 лютого 2020 року, 15:15 545 ВІДЕО

Триденний фестиваль «Ужгородська палачінта» відбувся в обласному центрі Закарпаття. Десятки видів начинок та млинці усіх кольорів веселки – зимовий фестиваль вміє дивувати. Є палачінти і з шоколадом, варенням, згущенкою, мясом, та навіть рибою.

За найсмачніші палачінти учасників нагородили Золотою палачінтовкою. Цьогоріч її отримала Наталія Ганусин зі своїми млинцями з м’ясом. 

Loading...

Читайте також:  Весною у Сваляві вперше проведуть колоритний фестиваль

Окрім палачінти на фестивалі можна було поласувати й іншими традиційно закарпатськими чи угорськими стравами. На різних локаціях проводили конкурси, а з дітками працювали аніматори, поки батьки смакували млинцями.

А завершили фестиваль вже традиційно спалюванням мари. Цей символ має відігнати зиму та покликати весну. Більше – у сюжеті.

Нагадаємо, через теплу зиму на Закарпатті провальний туристичний сезон.

Джерело: PMG.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Loading...
Коментарі - 0