Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Карантин у школах Ужгородського району продовжили ще на тиждень

Карантин у школах Ужгородського району продовжили ще на тиждень

Карантин у школах Ужгородського району продовжили ще на тиждень

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Христини Мацко вчора відбулося засідання  надзвичайної протиепідемічної комісії при  районній державній адміністрації. Розглянули питання щодо епідемічної ситуації із захворюваності на грип і ГРВІ.  Нагадаємо, що у зв’язку зі зростання активності епідпроцесу було призупинено навчальний процес у освітніх закладах району з 3 до 23 лютого включно.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Карантин у школах Рахівщини продовжили ще на тиждень

На засіданні комісії завідувач Чопської районної лабораторії відділення  Ужгородської міськрайонної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» проінформувала присутніх про санітарно-епідемічну ситуацію та стан здійснення заходів по зменшенню інтенсивності епідемії грипу та ГРВІ в районі. На поточному восьмому  тижні епідемічного сезону відсоток дітей із загального числа захворілих становить 62,6%. Спостерігається  ріст захворюваності на шести дільницях:  Р.Комарівці, Худльово, Коритняни Пацканьово, Минай. Рівень інтенсивності епідемічного процесу згідно наказу МОЗ України характеризується як середній, з перевищенням епідпорогу на 15,9 % та лабораторно підтвердженою циркуляцією вірусів грипу типів А і В, нерівномірним розприділенням захворюваності в розрізі населених пунктів.

Реклама

З огляду на те, що захворюваність перевищує епідпоріг, комісія прийняла рішення продовжити карантинні заходи (призупинити навчальний процес) у всіх закладах загальної середньої освіти району (включаючи НВК), починаючи із 24.02.2020 року на 7 календарних днів.

Раніше видання повідомляло, що у Перечинській ОТГ на тиждень продовжили карантин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно