Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачево як приклад конструктивної співпраці ОСББ і місцевої влади

Мукачево як приклад конструктивної співпраці ОСББ і місцевої влади

Мукачево як приклад конструктивної співпраці ОСББ і місцевої влади

У третьому випуску з циклу інтерв’ю "Погляд Фазекоша" голова Асоціації ОСББ м. Мукачева Ігор Капітан розповів про всі нюанси розвитку цієї сфери.

ВІДЕО ДНЯ

Ось що зазначив з цього приводу сам автор передачі адвокат, журналіст і політик Олексій Фазекош: "Фільм Третій вийшов найбільш динамічним та драйвовим. І справа не лише в актуальності теми - з 1 травня 2020 року в усіх без винятку багатоквартирних будинках мають запрацювати керуючі компанії або ОСББ. Там, де їх немає, "керівників будинків" будуть призначати місцеві органи. Однак жвавості розмові надав сам наш гість - Ігор Капітан, керівник декількох ОСББ м. Мукачева, голова місцевої Асоціації ОСББ, людина в регіоні знана і авторитетна. Він не просто "вхожий" у всі владні кабінети, але й є справжньою людиною справи, і якнайщиріше вболіває за справу, якою займається. Врешті-решт, на всі, навіть гострі запитання (накшталт, а чи не крадуть кошти керівники ОСББ) чарівної Дарії Біловар, у якої сьогодні був дебют в якості телеведучої, Ігор відповідав чесно і без образ. Він розповів, як йому співпрацюється з міським мером Андрієм Балогою, чому він вирішив балотуватися в місцеві депутати (бо, зараз в місцевій раді забагато "безхребетної желейної маси"), про що треба думати, коли обираєте керівників ОСББ і багато іншого. Розмова вийшла захоплюючою і пізнавальною".

Читайте також:
«Погляд Фазекоша»: про гімн адвокатури, шоу-бізнес у політиці та любов вселенського масштабу
Реклама

В свою чергу зазначимо, що "Погляд Фазекоша" зосереджує свою увагу на актуальних питаннях суспільно-політичного життя України, а тому закономірно, що передача набирає обертів. Щодо ж самого фільму, то відзначимо, що наразі мешканців багатоповерхівок "лякають" розправою з боку місцевої влади.

Хоча насправді, як показує досвід Мукачева і особисто Ігоря Капітана, при наявності реального бажання змінити місто на краще, дбати і розвивати його інфраструктуру, як це робить молодий, але досвідчений міський мер Андрій Балога, співпраця між ОСББ і владою є досить конструктивною.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно