Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Евакуйовані з Китаю українці, серед яких і закарпатка, покидають Нові Санжари

Евакуйовані з Китаю українці, серед яких і закарпатка, покидають Нові Санжари

Евакуйовані з Китаю українці, серед яких і закарпатка, покидають Нові Санжари

Сьогодні, 5 березня, закінчується 14-денна обсервація українців та іноземців, які були евакуйовані з епіцентру спалаху коронавірусу – китайського міста Ухань.

ВІДЕО ДНЯ

Відомо, що громадян України та іноземних держав більше не триматимуть в ізоляції, адже коронавірус у людей не підтвердився. Усім видадуть довідки про відсутність Covid-19 та про перебування в обсервації. Серед них і дівчина із Закарпаття Олександра Волкова.

Після завершення терміну обсервації евакуйовані зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським у Нових Санжарах. Зеленський подякував українцям та іноземцям за витримку і сміливість, яку вони продемонстрували протягом останніх двох тижнів.

Реклама
Читайте також:
Закарпатка, яку евакуювали із Китаю, показала, в яких умовах вони зараз живуть у Нових Санжарах

"Я радий, що саме тут (у Нових Санжарах) не було жодного випадку коронавірусу. Ви знаєте що відбувається… він (коронавірус) всюди: в Європі, Китаї… Я є дуже радий і хотів би подякувати нашим прикордонникам, які багато слідкують, багато роботи проводять", – зазначив президент України.

Реклама

Також він порекомендував іноземцям перебути епідемію в Україні, адже на території нашої країни немає спалаху захворювання. Нагадаємо, що на території України зафіксовано один випадок коронавірусу.

"Зараз той час, коли можна займатися туризмом всередині нашої країни. Порівнюючи з багатьма іншими країнами Європи, у нас найменша кількість хворих", – заявив Володимир Зеленський.

Реклама

Частина евакуйованих уже зняли маски з обличчя та зробили спільне фото, яке опублікував журналіст Олександр Махов на своїй сторінці в Фейсбуці.

Евакуйовані з Китаю українці, серед яких і закарпатка, покидають Нові Санжари – 01

Нагадаємо, коли евакуйованих з Китаю людей два тижні тому привезли в Нові Санжари, місцеві влаштували акцію протесту. Люди розпалили багаття та кидали каміння в автобус.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно