Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець пройшов до головної 20-ки кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали"

Закарпатець пройшов до головної 20-ки кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали"

Закарпатець  пройшов до головної 20-ки кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали"

У другому випуску 2 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" судді кулінарного проєкту обрали головну 20-ку проєкту, яка буде змагатись за перемогу. Загалом, на 30 учасників чекало три етапи випробувань. "Колесо фортуни" – саме таку назву отримав перший конкурс 2 сезону "Мастер Шеф. Професіонали". Капітани шести команд кулінарного проєкту по черзі крутили два барабани із назвами страв. Перший барабан визначав головну страву для команд, а другий – десерт. Завдання від суддів полягало у поєднанні цих двох страв, які визначала стрілка на барабані. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Повернення легенди: закарпатець Анатолій Цуперяк прийшов на "Мастер Шеф. Професіонали"

У другому конкурсі на 20 учасників, що продовжили боротьбу за місце у проєкті, чекали коробки-загадки та непрості умови випробування від суддів. Шеф-кухарі самостійно поділились на команди по три особи та одна команда налічувала тільки двох учасників. Третій етап розпочався для дев’яти учасників індивідуальним конкурсом. В учасників було дві години на приготування кулінарних шедеврів зі справжніх коров’ячих голів, які самотужки потрібно розібрати, щоб дістатись до їстівних частин. Закарпаець Анатолій Цуперяк, який запам’ятався глядачам запальним характером та гострими висловами про колег по кухні проєкту, вирішив здивувати суддів полентою з яловичою щокою та грибами у вершковому сосусі. Ектору Хіменес-Браво сподабалась і презентація страви, і вдале поєднання смаків. Таким чином, було відібрано найсильнішу 20-ку 2 сезону "Мастер Шеф. Професіонали", до якої також увійшов Анатолій Цуперяк.

Реклама

 Нагадаємо, що команда із Закарпаття підкорила "Лігу сміху".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно