Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Почався ремонт автошляху, що веде до КПП "Вилок"

Почався ремонт автошляху, що веде до КПП "Вилок"
ВІДЕО ДНЯ

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив закарпатський нардеп Владіслав Поляк. Далі наводимо оригінальний текст повідомлення:

Закарпатцям добре відома дорога, що веде до КПП "Вилок" на кордоні з Угорщиною. Сумнозвісний автошлях давно потребував ремонту, проте роками був позбавлений належної уваги з боку влади. Хочу подякувати в.о. керівника САД в Закарпатській області Воловику Борису Борисовичу, який відреагував на мої численні звернення. Сьогодні жителів смт Вилок зустрічає дорожньо-будівельна техніка. Уже незабаром контрольно-пропускний пункт та автошлях М-23 буде з’єднано якісною дорогою.

Реклама
Читайте також:
Ремонт мосту у Сваляві мають завершити цього року

Як відомо, минулого скликання ВРУ закарпатські нардепи Валерій Лунченко, Роберт Горват та Василь Петьовка розпочали активну кампанію з лобіювання коштів на розвиток транспортної інфраструктури Закарпаття. Цьогоріч, об’єднавши зусилля, ми й надалі продовжуємо позитивну тендецію співпраці з урядом та профільним міністертвом. Як і обіцяв, попереду - продовження ремонту М-23 та старт робіт з відновлення Т-07-19 між м. Виноградів та с. Онок. Вже найближчим часом очікуємо на постанову КМУ про виділення додаткового фінансування на здійснення запланованих робіт цього року!

Реклама

Раніше, 20 лютого 2020 року, нардеп оприлюднив відповідь Міністра інфраструктури України Владіслава Криклія на своє звернення щодо ремонту дороги М-23.

Почався ремонт автошляху, що веде до КПП "Вилок"  – 05
Почався ремонт автошляху, що веде до КПП "Вилок"  – 06
Реклама

Також, цьогоріч повинен відбутися ремонт сумнозвісної дороги Виноградово-Теково-Неветлефолу, що пролягає через с. Сасово Виноградівського району.

Нагадаємо, що на КПП “Тиса” почали ремонтувати розбиту дорогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно