Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві впроваджують суворий карантин

У Мукачеві впроваджують суворий карантин

Щойно рішенням комісії ТЕБ і НС прийняли рішення  на території Мукачівської міської ОТГ з вівторка припинити роботу усіх закладів громадського харчування, кафе, ресторанів,  торгових центрів, речових ринків, нічних клубів, спортзалів, салонів краси, бібліотек, дитячих майданчиків та храмів усіх конфесій. 

ВІДЕО ДНЯ

Будуть працювати лише аптеки, продуктові магазини, продуктові ринки (з особливим режимом роботи) та АЗС. Ці кроки необхідні для того, щоб не допустити поширення захворювання коронавірусом серед мукачівців.

Читайте також:
По цілому Закарпаттю вводяться суворі заходи карантину
Реклама

"Прошу всіх вас дотримуватися карантинних заходів, не виходити без нагальної потреби з дому, звести до мінімуму контакти з оточуючими. Наголошую, що лікарня забезпечена усім необхідним: тест-системами, захисними матеріалами, ліками та апаратами штучної вентиляції легень. Прохання до молодих людей: подбайте про своїх батьків, дідусів, бабусь. Адже саме вони є у зоні ризику. Зведіть до мінімуму їх контакти із зовнішнім світом", – звернувся міський голова Мукачева Андрій Балога.

Карантин діятиме до 3 квітня  і може бути продовжений, у залежності від того, як розвиватиметься ситуація з поширенням захворювання у країні та області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно