Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Понад 7 тисяч закарпатців перебувають на самоізоляції

Понад 7 тисяч закарпатців перебувають на самоізоляції

Сьогодні, 26 березня, відбулося засідання оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на території Закарпаття коронавірусу COVID-19.

ВІДЕО ДНЯ

Керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб краю детально інформували про стан справ на сьогодні в області.

Як наголосив Михайло Михайлович, «ми повинні робити все для того, аби закарпатці, де б вони не перебували, володіли повною, достовірною інформацією про те, що їм робити після перетину кордону, куди звертатися і як поводитися в суспільстві. Та мають бути впевнені, що можуть розраховувати на підтримку відповідних служб на місцях».

Реклама
Читайте також:
Допомагають медикам: як закарпатські лікарі добираються на роботу

Йшлося про те, що українці продовжують повертатися додому. Станом на сьогодні, зафіксовано 380 викликів «швидкої» допомоги, госпіталізовано 38 осіб, в 4 із них – вірусна пневмонія. Коронавірус шляхом тестуванням, слава Богу, не виявлено.

Реклама

Зазначалось також, що з 18 по 25 березня підписали заяв на самоізоляцію – 6729 осіб. Із них 6346 – звернулося до сімейних лікарів. Усього по області в самоізоляції перебуває станом на 25 березня ц.р. – 7233 закарпатців.

Щодо захисних масок, то повідомлялось, що Ужгородська швейна фабрика готова відшивати таких 12 тисяч щодня. Щоправда, є потреба у відповідних матеріалах.

«Загадкова хвороба продовжує поширюватись, тож маємо всі строго і чітко дотримуватись медичних вимог, які насправді є дуже простими: часто мити руки з милом, тримати дистанцію у загальних місцях і т.д.», – наголосив М. Рівіс.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно