Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водії напідпитку продовжують їздити вулицями області

Водії напідпитку продовжують їздити вулицями області

У Берегові вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Wolkswagen Golf», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп‘яніння. У нього виявили під час медосвідування 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. Однак невдовзі поліцейські знову помітили в місті даний автомобіль. Цього разу за кермом перебував брат попереднього водія, теж п‘яний. Під час медосвідування в нього виявили 1,4 проміле алкоголю, склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. У Середньому на Ужгородщині правоохоронці зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Він також не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Драгер виявив у водія 0,48 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Нетверезий водій скоїв аварію: машина перекинулась на дах

У Хусті вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Daewoo Lanos», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебувала жителька району, яка не мала водійського посвідчення та була в стані алкогольного сп‘яніння. Від проходження медосвідування відмовилася, про що поліцейські склали відповідні адмінпротоколи. У селі Велятино зупинили незареєстрований скутер, яким керував без відповідних документів місцевий житель. Під час медосвідування в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. У Чинадієві на Мукачівщині поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Драгер виявив у нього 1,03 проміле алкоголю, про що поліцейські склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Реклама
Читайте також:
На Тячівщині нетверезий водій скоїв ДТП

В Іршаві вночі поліція зупинила автомобіль марки «Ford» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель села Гребля, не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп‘яніння. В лікарні в нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. У Великому Бичкові на Рахівщині працівники поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому був брудний задній номерний знак. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп‘яніння. В лікарні в нього виявили 0,6 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Ще одного нетверезого водія виявили працівники облуправління патрульної поліції. На усіх правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп‘яніння), які буде направлено в суд.

Реклама

Нагадаємо, відомо, що накоїв водій, якого наздоганяла поліція в Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно