Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Що трапилось після візиту Прем’єр-міністра України на Закарпаття: подробиці

Що трапилось після візиту Прем’єр-міністра України на Закарпаття: подробиці

Що трапилось після візиту Прем’єр-міністра України на Закарпаття: подробиці

Сьогодні з робочим візитом Закарпаття відвідав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Зокрема, він побував в обласній лікарні ім.Новака. Після цього журналіст Віталій Глагола оприлюднив інформацію про те, що під час візиту Шмигаля в обласну лікарню привезли засоби індивідуального захисту, а потім – забрали.

ВІДЕО ДНЯ

"Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль звітує у себе в телеграмі: "У літаку ми привезли на Закарпаття частину засобів індивідуального захисту, які Офіс Президента постійно доправляє в Україну. Частку цієї поставки ми передали для потреб області, а іншу доправили в лікарню".

Через годину телефонували лікарі і просили допомогти із респіраторами, бо до завтра не вистачить. А знаєте чому? Допомогу привезли, передали в лікарню, а потім забрали раз із від‘їздом прем‘єр-міністра. А лікарям вона потрібна прямо сьогодні. Ця показуха колись закінчиться?", – написав Глагола.

Реклама
Читайте також:
"Це безпрецедентна сума", – прем’єр Шмигаль під час візиту в Закарпаття озвучив радісну новину

Згодом директор медзакладу Юрій Яцина в коментарі "UA:Суспільне" цю інформацію у телефонній розмові спростував. "Ці засоби індивідуального захисту знаходяться у нас на складі. Їх потрібно облікувати. А потім розприділити серед лікарів".

Реклама

Після цього Віталій Глагола у своєму телеграм-каналі написав: "Мене звинуватили у брехні і породженні фейків у коментарі "UA: Закарпаття". Аби підтвердити свої слова, мушу опублікувати скріни переписки із головним лікарем обласної лікарні ім.Новака. До цієї переписки були дзвінки лікарів із проханням допомогти, бо у лікарні немає респіраторів FFP3 і не вистачить навіть до завтра. Імена лікарів не публікую, аби їх не звільнили".

Що трапилось після візиту Прем’єр-міністра України на Закарпаття: подробиці – 01
Що трапилось після візиту Прем’єр-міністра України на Закарпаття: подробиці – 02
Реклама

За кілька годин після цього журналіст запевнив, що в цій ситуації вийшло непорозуміння: "Ми із Юрієм Яцином ще раз поговорили по телефону. Він каже, що не так зрозумів питання і вийшло непорозуміння. Я йому вірю. Ми із ним порозумілись".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно