Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати просять прем’єра дозволити роботу літніх терас біля кафе і ресторанів

Депутати просять прем’єра дозволити роботу літніх терас біля кафе і ресторанів

Депутати просять прем’єра дозволити роботу літніх терас біля кафе і ресторанів

Депутати відзначили, що власники ресторанного бізнесу продовжують нести супутні витрати, в тому числі і внески за розміщення літніх терас. 

ВІДЕО ДНЯ

Група народних депутатів звернулася до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням дозволити роботу літніх майданчиків ресторанів під час карантину. Відповідне звернення опублікувала у себе в Facebook заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

Читайте також:
На Закарпатті у працівника супермаркету виявили коронавірус
Реклама

«Спільно з колегами з міжфракційного об’єднання "За ФОП" звернулися до прем’єр-міністра України з пропозицією дозволити функціонування літніх майданчиків у закладах громадського харчування в умовах карантину», – написала Кравчук.

Вона зазначила, що незважаючи на карантин, значна частина власників ресторанного бізнесу продовжує виплачувати зарплати співробітникам і нести супутні витрати, які включають внески за розміщення відкритих літніх терас.

Реклама

Також Кравчук зазначила, що в більшості міст України є системні заклади з просторими літніми майданчиками, якими можна безпечно користуватися при дотриманні обмежень щодо кількості відвідувачів тераси і відстані між ними, а також за умов використання одноразового посуду і постійного контролю температури персоналу і відвідувачів.

Днем раніше стало відомо, що член фракції Слуга народу і відомий ресторатор Микола Тищенко не закрив всі свої заклади на карантин. Як з’ясували журналісти програми Bihus.info, протягом тижня один з ресторанів Тищенко "Велюр" відвідали десятки високопоставлених гостей. Сам Тищенко звинувачення заперечує. Політик заявив, що ресторан "Велюр" не працює для відвідувачів і на цей момент є «своєрідним штабом», в якому іноді проходять поодинокі зустрічі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно