Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сервісні центри МВС частково відновлять свою роботу

Сервісні центри МВС частково відновлять свою роботу

Сервісні центри МВС з 12 травня частково відновлять свою роботу. Центри надаватимуть усі адміністративні послуги, крім прийняття практичних іспитів на право керування транспортом, але виключно за попереднім записом: для цього розробили спеціальний функціонал на сайті.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначили у прес-службі Головного сервісного центру, у разі відсутності електронної черги в сервісному центрі, запис буде відбуватися по телефону. Номери телефонів регіональних сервісних центрів можна знайти на сайті.

Читайте також:
Що вже можна, а що ще ні: відсьогодні в Україні послаблюють карантин
Реклама

Для запису в електронну чергу необхідно пройти ідентифікацію за допомогою електронного цифрового підпису, BankID або MobileID. Онлайн-запис є індивідуальним і не може передаватися іншій людині. Записатися на одну обрану послугу можна тільки раз на день.

"Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі", – уточнив у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко та опублікував детальну відеоінструкцію, як реєструватися в онлайн-черзі.

Реклама

Відвідувачам сервісних центрів при вході мірятимуть температуру, усі вони повинні носити маски або респіратори. Додатково сервісні центри облаштували захисними прозорими перегородками, дезінфекторами та додали відмітки для дотримання соціальної дистанції відвідувачами мінімум 1,5 м. Одночасно в приміщенні зможе перебувати максимум одна людина на 10 кв. м.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно