Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стало відомо, коли може запрацювати громадський транспорт

Стало відомо, коли може запрацювати громадський транспорт

Міністерство інфраструктури України докладає всіх зусиль, щоб після закінчення карантину, 22 травня, пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу. Але за умови обов’язкового дотримання всіх протиепідеміологічних заходів – масочного режиму, належної дезінфекції, обмеження кількості пасажирів та місць для сидіння.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ході розширеної зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками сьогодні, 12 травня.

"Працюємо зараз над тим, щоб за 10 днів пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі – з обов’язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць. Як міністр інфраструктури я захищаю вас, перевізників, і всіх працівників галузі, тому наполягаю на цьому", – зазначив очільник Міністерства.

Реклама
Читайте також:
Карантин продовжать і після 22 травня, – прем’єр Шмигаль

Він повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури України вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. "Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я ми обговорюємо і опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту", – підкреслив Владислав Криклій.

Реклама

У ході зустрічі учасники обговорили питання відновлення автомобільних пасажирських перевезень, зокрема, роботу нелегалів під час карантину.

Нагадаємо, в області померло вже 18 людей, в яких виявили COVID-19.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно