Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Турнікет на вході до Закарпатської ОДА встановили для розпізнавання працівників

Турнікет на вході до Закарпатської ОДА встановили для розпізнавання працівників

Турнікет на вході до Закарпатської ОДА встановили для розпізнавання працівників

Турнікет на вході до будівлі Закарпатської ОДА встановлюють за розпорядженням колишнього виконувача обов’язків голови ОДА Олексія Гетманенка та голови обласної ради Михайло Рівіса від 7 квітня. Про це журналістам "Суспільне Закарпаття" повідомила начальниця управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради Юлія Малик.

ВІДЕО ДНЯ

За її словами вартість турнікету — 172 тисячі гривень, гроші виділили з обласного бюджету. Зумовлено встановлення його було тим, що, за словами чиновниці, в будівлі щодня постійно перебуває близько 1200 людей і турнікет був представлений як "найбільш сучасна система, яка дозволяє проводити розпізнавання працівників, тобто тих, хто перебуває в будівлі на постійній основі. Або через сканування обличчя, відбитків пальців чи через картки".

Читайте також:
Встановлення турнікету на вході в Закарпатську ОДА викликало хвилю обурення
Реклама

За словами Юлії Малик, відвідувачі, які заходитимуть через центральний вхід, повинні будуть показати посвідчення особи і повідомити, в який із відділів вони йдуть. Також в будівлю можна буде зайти через два інші входи.

"Праве крило займає відділ звернень громадян обласної державної адміністрації і можливо, обласна державна адміністрація запровадить туди вільний прохід, без будь-якої ідентифікації. А ліве крило займає орендар, який здійснює діяльність у сфері громадського харчування, там розміщена їдальня і так само буде забезпечено вільний прохід. Крім того, в тому крилі є окрема вбиральня, до якої також буде вільний доступ", – підсумувала Юлія Малик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно