Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Намагався втекти від поліції: вночі затримали депутата районної ради, – ЗМІ

Намагався втекти від поліції: вночі затримали депутата районної ради, – ЗМІ

Намагався втекти від поліції: вночі затримали депутата районної ради, – ЗМІ

Резонансний випадок стався в ніч із суботи на неділю неподалік Виноградова. Як пишуть місцеві ЗМІ, фельдшер екстреної медичної допомоги (він же депутат Виноградівської районної ради) Юрій Добош перебував за кермом свого авто "Фольксваген" білого кольору в нетверезому стані. Про це повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор.

ВІДЕО ДНЯ

Пізно ввечері 6 червня в селищі Королево, що на Виноградівщині, поліція, за зверненнями місцевих мешканців та активістів, затримала за кермом Михайла Добоша, який є фельдшером Виноградівської станції Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги і мав чергувати в цьому селі, де і облаштований медичний пункт постійного базування.

Читайте також:
На Закарпатті викрито небезпечне злочинне угруповання, одним із учасників якого є депутат
Реклама

Спочатку поліція доставила його до Виноградівської районної лікарні. Однак лікар, який там представився як черговий, відмовився освідчувати Добоша, пославшись на те, що він не має відповідного сертифікату нарколога. Незрозумілим залишається наразі і те, де на той час був черговий лікар приймального відділення (який завжди робить освідчення в подібних випадках) і чому з кабінету вийшов лікар-реаніматолог, який є теж депутатом райради.

"Через відсутність у Виноградові лікаря-нарколога правопорушника повезли до медичної установи в Іршаві. Однак вже там він категорично відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Більше того, почав хамити, кидатись, чинити опір та намагався втекти від працівників поліції, а також в зухвалій формі погрожував їм всім звільненням", – зазначає Віталій Грегор.

Реклама
Читайте також:
СБУ затримала депутата: прізвище та перші подробиці

Тому на порушника було складено відповідний адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а авто, за кермом якого він перебував, поміщено на штрамайданчик. Як зазначали на відео і місцеві активісти Сергій Волошин та Еліса Сідей, в затриманого були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння – запах з рота та порушена координація руху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно