Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пенсіонер, якого жорстоко побив прикордонник, розповів про обставини конфлікту

Пенсіонер, якого жорстоко побив прикордонник, розповів про обставини конфлікту

Пенсіонер, якого жорстоко побив прикордонник, розповів про обставини конфлікту

У понеділок 22-річний військовослужбовець прикордонного відділу «Великий Березний» побив чоловіка поблизу цілодобового магазину. У поліції відкрили кримінальне провадження та передали матеріали справи у Державне бюро розслідувань.

ВІДЕО ДНЯ

64-річний пенсіонер Василь Гайданка на наступний день пішов у поліклініку знімати побої. Розповідає: у понеділок вранці чоловіки у магазині запропонували йому випити газованої води. Алкогольних напоїв, за його словами, не вживали.

Читайте також:
Жорстоке побиття чоловіка посеред вулиці: оприлюднено нове відео
Реклама

"Близько 5-ї ранку мені щось захотілося курити – закінчились сигарети. А в нас тут «круглосутка» працює. Два хлопці – прикордонники – мені кажуть: «Дядя Вася, випийте стаканчик «Тархуна» з нами». Я відповів: «Та раді Бога»! Я бачив, що трошки чоловік неадекватний. Та думаю, краще не відмовляти йому. Я взяв пачку сигарет та й пішов додому. А тут ні з того ні з сього, цей молодик підбігає. Бах! Я не зрозумів, що сталося", – каже Василь Гайданка.

Відео побиття опублікував у мережі Facebook місцевий мешканець Владислав Пугінський. Чоловік – учасник АТО. Після побаченого прийшов до відділення поліції у Великому Березному.

Реклама

"Прийшли близько 20-ти свідомих хлопців. То мене сильно потішило, що є в нас ще люди, котрі можуть вийти і вступитися за пенсіонера. Я ще особисто написав заяву до поліції, щоб мене долучили до справи, як заявника. Щоби мою публікацію долучили до справи. І щоби я міг дивитися, як буде наповнюватися ЄРДР. Як вони будуть вносити відомості, і як буде слідство йти", – зазначив Владислав Пугінський.

Голова ОСББ, де розміщений магазин, Тарас Руський розповів: неодноразово звертався до селищної ради, аби обмежити роботу маркету у нічний час.

Читайте також:
Скандал за участі прикордонника: оприлюднено деталі справи
Реклама

"У законі прописано чітко: якщо магазин знаходиться на першому поверсі житлового приміщення, а також продає алкогольні напої, встановлюється графік роботи з узгодженням мешканців. Раніше працював аналогічний магазин і систематично впродовж місяця було близько 10-ти подібних конфліктів", – повідомив Тарас Руський.

22-річний військовослужбовець працював у прикордонному відділі «Великий Березний». Наразі його відсторонили від роботи. За словами речниці Чопського прикордонного загону Ольги Трачук, триває службове розслідування.

"Вірогідно, він буде звільнений з лав ДПСУ. Це було у позаслужбовий час. Проте це ніяк не зменшує його відповідальності і не буде ніякого поблажливого ставлення. Дана особа не відповідає вимогам, які ставляться перед військовослужбовцями держприкордонслужби", – розповіла Ольга Трачук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно