Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді

СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді

СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді

У непростий для всього людства час надзвичайно важливою є підтримка від ближніх, будь-яка – від доброго слова до матеріальної. І це насправді цінно, коли є ті, хто може підставити плече.

ВІДЕО ДНЯ

У вирі боротьби з коронавірусом надзвичайно необхідними є засоби індивідуального захисту. Не так давно свою допомогу Ракошинській сільській раді на Мукачівщині надало аграрне підприємство СТОВ «Агро-Лучки».

До сільської ради з пакунками завітали заступник генерального директора Українского аграрного холдингу Михайло Савинець та начальник відділу соціального розвитку СТОВ «Агро-Лучки» Світлана Гудивок. Для потреб громади вони передали речі, які в умовах карантину, вкрай необхідні, а це: маски, одноразові рукавички, антисептики, дезінфікуючі засоби. Усього більш як на 20 тисяч гривень.

Реклама
Читайте також:
СТОВ "Агро-Лучки" озвучило важливе повідомлення для мешканців Мукачівського району

«Ми звернулися з проханням про допомогу до керівництва товариства «Агро-Лучки», – розповідає Ракошинський сільський голова Василь Коштура, – адже видатків на закупівлю таких матеріалів для медустанов не маємо позаяк останні фінансується не з бюджету сільської ради. Представники підприємства пішли нам назустріч і швидко відреагували на прохання. Тож із допомогою СТОВ «Агро-Лучки» вдалося забезпечити засобами захисту всі медичні заклади сільської ради, а це: ФАПи в селах Руське та Чопівці, станцію швидкої допомоги, амбулаторію ЗПСМ та лікарню Червоного Хреста в Ракошині, а також поштове відділення».

Реклама
СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді – 01

Очільник Ракошинської сільської ради від імені всієї громади висловлює щиру вдячність за надану допомогу СТОВ «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу, а принагідно – керівникам Михайлові Савинцю, Михайлові Добрянському та Світлані Гудивок.

Так склалося, що придбання в Ракошині таки знадобилися. Але будемо сподіватися, що вже скоро хворі із підтвердженим діагнозом Covid-19 одужають, карантин таки закінчиться, і життя поступово почне повертатися у звичне русло.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно