Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На узбіччі траси Київ-Чоп виявили 5 нелегалів

На узбіччі траси Київ-Чоп виявили 5 нелегалів

10 червня близько 15:30 працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Закарпаття спільно з працівниками інспекторів сектору реагування патрульної поліції Воловеччини та за сприяння працівників оперативно-розшукового відділу прикордонної служби неподалік села Котельниця Воловецького району на узбіччі автодороги Київ-Чоп виявили 5 громадян В’єтнаму.

ВІДЕО ДНЯ

У ході з’ясування обставин їх перебування в Україні, правоохоронці встановили, що законні підстави для цього у осіб відсутні. Троє чоловіків  та двоє жінок, віком від 23-х до 25 років рухалися з траси М-08 в сторону Котельниці. Причину свого перебування пояснити не змогли, оскільки не спілкуються ані англійською, ані українською мовами.

Читайте також:
Прикордонники затримали нелегала і його переправника
Реклама

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що при собі у іноземців були документи, що посвідчують особу, однак термін їх перебування на території України був прострочений. У зв’язку з цим, вказаних громадян було доставлено до Воловецького відділення поліції.

У ході опитування цих громадян встановлено, що вони їхали з міста Одеса та мали намір потрапити в Київ. Всіх вищевказаних громадян передано працівникам Воловецького районного відділу Державної міграційної служби для оформлення відповідних адмінматеріалів.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно