Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова ВР України перерізав стрічку: у Мукачеві відкрили оновлену поліклініку

Голова ВР України перерізав стрічку: у Мукачеві відкрили оновлену поліклініку

Голова ВР України перерізав стрічку: у Мукачеві відкрили оновлену поліклініку
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Мукачеві урочисто відкрили оновлену поліклініку (діагностичний центр Лікарні святого Мартина) площею майже 5 тис. метрів квадратних. Її реконструювали коштом міського бюджету, для чого було виділено понад 46 млн. гривень. З відкриттям закладу понад жителі Мукачівської ОТГ зможуть отримати повний спектр якісних медичних послуг. Урочисто відкрили заклад Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, міський голова Андрій Балога, народні депутати України, медична спільнота міста.

У будівлі провели утеплення фасаду мінватою, замінили всі вікна та двері на металопластикові, облаштували систему вентиляції та кондиціювання, реконструювали дах. Повністю замінили систему водопостачання та каналізацію, влаштували нову систему опалення. Як зазначили у Мукачівській міськраді, також провели реконструкцію всіх кабінетів, коридорів, замінили сантехніку та закупили нові меблі.

Реклама
Читайте також:
Як виглядає оновлена поліклініка у Мукачеві

 

Реклама

Для людей з обмеженими можливостями доступний новий пандус, а вже в самій будівлі – ліфт. Для надійного електропостачання зведено нову модульну трансформаторну електростанцію потужністю біля 400 кВТ. Прилеглу територію поліклініки озеленено, облаштовано парковку.

Тут будуть працювати вузькоспеціалізовані спеціалісти, функціонуватиме денний стаціонар, травмпункт, фізіотерапія, діагностичний блок, декілька рентгенів, один з яких буде повністю новий цифровий. З відкриттям поліклініки будуть запроваджуватися нові стандарти в обслуговуванні кожного пацієнта, запровадять обов’яковий безкоштовний медогляд.

Читайте також:
Ганьба міста: як Мукачівська ЦРЛ осоромилася на всю Україну
Реклама

В поліклініці працюватимуть 102 медичні сестри та 109 лікарів, які надаватимуть фахову медичну допомогу пацієнтам. Запис до лікарів здійснюватиметься через кол-центр, працюватиме електронна черга. Зателефонувавши за номером 0 800 503 118, фахівці повідомлять графік роботи лікарів, спектр медичних послуг та діагностичних процедур. Запис на прийом до спеціалістів через call-центр можуть здійснювати як сімейні лікарі, так і безпосередньо сам пацієнт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно