Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція проводить рейди на території області

Поліція проводить рейди на території області

На виконання рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних  ситуацій у краї, у поліції Закарпаття організовано діяльність спеціальних рейдових груп, які перевіряють дотримання посилених протиепідемічних заходів,  пов’язаних із поширенням COVID – 19.

ВІДЕО ДНЯ

До їх складу увійшли поліцейські, медики, епідеміологи та представники органів місцевого  самоврядування. Поліцейські посилено перевіряють заклади громадського харчування (кав’ярні, бари, ресторани), об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, продуктові ринки.

З продавцями та відвідувачами магазинів, салонів краси правоохоронці проводять роз’яснювальні бесіди та наголошують на важливості дотримання посилених правил карантину. Також мобільні групи відвідують громадян, які перебувають на самоізоляції. 

Реклама
Читайте також:
Сьогодні в області стартують перевірки щодо дотримання карантину: деталі

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що станом на тепер, було виявлено порушення в роботі одного із закладів обласного центру. За вказаним фактом працівники поліції склали відповідні адміністративні матеріали.

Реклама

Якщо громадяни не реагуватимуть на зауваження правоохоронців щодо необхідності виконання вимог, передбачених постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», вони будуть притягнуті до передбаченої Законом відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно