Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як 5-х мукачівців цілу ніч в лісі шукали

Як 5-х мукачівців цілу ніч в лісі шукали

Поліцейські, рятівники, місцеві жителі долучились  до пошуку мукачівців, серед яких двоє неповнолітні. Цілу добу місцеві провели у лісомасиві. Сьогодні зранку їх знайшли. Зараз вони вдома, їхньому життю та здоров’ю загроз нема.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 21 червня, пізно ввечері, близько 22.50 години, до поліції надійшло повідомлення про зникнення п’ятьох жителів Мукачева, які пішли у ліс за грибами і не повернулись.

Читайте також:
П’ятеро мукачівців пішли по гриби і заблукали. Їх розшукувало 25 людей
Реклама

Як з’ясували поліцейські, близько 6-ї ранку подружжя віком 50 та 57 років разом із  сусідами – 49-річною жінкою та її дітьми, віком 14 та 17 років пішли у ліс на околиці Мукачева. Телефонний зв’язок з ними був відсутній. 

На пошуки зниклих негайно були орієнтовані наряди поліцейських. До працівників поліції долучилась пошукова група рятівників та місцевих жителів, які, практично, до ранку брали участь у прочісуванні лісового масиву.

Реклама

Сьогодні зранку, близько 06:00 години, грибників знайшли неподалік с.Березинка Мукачівського району. Ніч вони провели на галявині серед лісу. Зараз із розшуканими розмовляють поліцейські. Їхній стан здоров’я задовільний. Загроз їхньому життю немає.

Поліція звертається до краян з проханням відповідальніше ставитись до походів у лісомасиви, особливо у незнайомій місцевості. Варто стежити за своїм маршрутом, щоб не втратити орієнтацію в навколишній обстановці, тримати біля себе мобільний телефон. Не відпускайте у ліс родичів похилого віку та малолітніх дітей.

Якщо ви заблукали, зберігайте спокій та уникайте паніки, одразу ж телефонуйте за допомогою на спецлінію поліції 102, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно