Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через сильний вітер у кількох районах попадали дерева

Упродовж 29-30 червня сильний вітер пройшовся Закарпаттям. Наслідком негоди стали повалені дерева на території Ужгорода та Мукачева, а також в Ужгородському, Свалявському і Міжгірському районах. Усього зафіксовано 7 випадків. В основному (5 разів) дерева падали на автошляхи місцевого значення. Правда, у двох випадках були пошкоджені автомобіль та житловий будинок.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 30 червня рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення виїздили на вулицю Минайську, що в  Ужгороді, де рано-вранці повалене дерево пошкодило легковий автомобіль. Також сьогодні близько першої дня  надзвичайникам довелося рятувати від поваленого дерева житловий будинок на вулиці Центральній, що в с. Холмок Ужгородського району.

Читайте також:
Мукачево засипало градом: очевидці оприлюднили відео негоди
Реклама

Розпилювання повалених дерев та розчищення проїжджих частин автошляхів проводили рятувальні підрозділи Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області та чергові варти місцевих Державних пожежно-рятувальних частин. Травмованих та постраждалих внаслідок падіння дерев немає. Затримки руку автомобільного транспорту не було.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно