Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний закарпатець втікав від поліції і скоїв ДТП

П’яний закарпатець втікав від поліції і скоїв ДТП

Вчора, 20 липня, після обіду працівники патрульної поліції помітили під час патрулювання в селищі Великий Бичків Рахівського району чоловіка, який їхав на мотоциклі без захисного шолома. 

ВІДЕО ДНЯ

Мотоцикліста вирішили зупинити, однак той проігнорував законну вимогу правоохоронців і став втікати. Поліцейські не наздоганяли втікача, обмежились звуковим сигналом службового автомобіля і проблисковим маячком із вимогою зупинитися.

Читайте також:
Погоня у Ракошині закінчилась аварією: оприлюднено відео
Реклама

Однак, порушник раптово збільшив швидкість руху та проїхавши приблизно півтори сотні метрів не впорався з керуванням, та на перехресті вулиць 8 Березня-Шевченка в’їхав у паркан. На щастя, внаслідок падіння з мотоцикла чоловік відбувся незначними тілесними ушкодженнями. 

Правопорушником виявився 48-річний житель Великого Бичкова. Як встановила експертиза, він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння (2,4 проміле алкоголю). Сам чоловік зізнається, що як тільки побачив службовий автомобіль поліції вирішив втікати, оскільки перед тим, як сідати за кермо, вживав спиртні напої.

Реклама
П’яний закарпатець втікав від поліції і скоїв ДТП – 01

За фактами вчинених правопорушень поліцейські склали на чоловіка чотири адмінпротоколи. Зокрема, за скоєння ДТП, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за перевищення дозволеної швидкості руху і за керування без мотошолому. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно