Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У лікарні святого Мартина збільшать штат гінекологів

У лікарні святого Мартина збільшать штат гінекологів

У лікарні Мукачева збільшать штат гінекологів та впровадять ендоскопічні методи лікування. Про нову концепцію розвитку лікарні святого Мартина ( колишня назва Мукачівська ЦРЛ) розповів в.о. директора закладу Євген Мешко.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, до кінця року відремонтують всі санвузли, душові кімнати у кожному відділенні, умивальники, розетки, вимикачі, світильники у всіх палатах лікарні. Також облаштують Wi-Fi зони. Планується відійти від практики 4 і більше містних палат. І головне, як запевняють у Мукачівській міськраді, в лікарні буде розширено асортимент та якість послуг.

Читайте також:
Скандал у пологовому відділенні Мукачівської ЦРЛ: завідувачку змінено, керівнику медустанови оголошено догану
Реклама

Планується відкриття паліативного та реабілітаційного (замість фізіотерапевтичного) відділень. Гінекологічне відділення ввійде до складу хірургічного шляхом об’єднання, при цьому йдеться лише про адміністративне об’єднання. Ні розташування відділення, ні персонал не зміниться. Навпаки – планується розширити лікарський склад та впровадити ендоскопічні методи лікування.

Пульмонологія, гастроентерологія та терапія будуть об’єднані у єдине терапевтичне відділення на 60 ліжок, яке займе весь третій поверх терапевтичного корпусу. Урологічне та онкологічне відділення будуть перенесені з урологічного корпусу на четвертий поверх терапевтичного корпусу (зараз там розпочинається ремонт для переносу відділень).

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно