Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Збирався на заробітки: зник безвісти чоловік із Мукачева

Збирався на заробітки: зник безвісти чоловік із Мукачева

Закарпатців просять допомогти розшукати чоловіка із Мукачева. Войналович Юрій Володимирович 1962 року народження неочікувано зник ще в березні цього року. Як розповів у Фейсбуці син зниклого, вже 5 місяців, як рідні втратили зв’язок із Юрієм.

ВІДЕО ДНЯ

"Від поліції допомоги практично ніякої. Ми вже маємо надію тільки на Фейсбук. На початку березня (до карантину), тато вирішив приїхати з Мукачева до Києва на роботу, десь на будівництво. Конкретної фірми у нього не було, планував знайти вакансію вже на місці. Квиток на поїзд йому купував сусід. Водій маршрутки підтвердив, що тато їхав на вокзал в Мукачево і планував поїздку до Києва. Але чи виїхав він з Мукачева, нам невідомо. Поліція каже, що перевірити сіл він в поїзд не можна", – написав Yudzhen Lovich.

Читайте також:
На Закарпатті тривають пошуки тіла молодого хлопця, який зник безвісти
Реклама

Як з’ясувалося, при собі телефону чоловік не мав, але у нього була сім-карта. Юрій планував купити телефон з першої зарплпти і зв’язатися з рідними. Також, виявилося, що при собі чоловік не мав паспорта, тому що документ знайшли вдома.

Збирався на заробітки: зник безвісти чоловік із Мукачева – 01
Реклама

Зниклий чоловік на фото справа (у сорочці)

"З пам’яттю у тата завжди все було добре. Наші контакти у нього були записані. Ми припускаємо, що може десь працювати в Києві або під Києвом. Але чому не виходить на зв’язок не зрозуміло", – написав син зниклого Юрія Войналовича.

Є ймовірність, що чоловік не виїхав із Мукачева. "Але ніхто із знайомих його там не зустрічав. Будемо вдячні, якщо хтось щось бачив і допоможе нам з пошуком", – зазначив udzhen Lovich.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно