Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля села Кінчеш побудують транспортне кільце

Біля села Кінчеш побудують транспортне кільце

Голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський та перший заступник голови Христина Мацко зустрілися з начальником Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Воловик Борисом аби узгодити спільний план дій щодо створення безпечних та більш зручних умов для руху транспорту на ділянці державної автомобільної дороги М-06 «Київ-Чоп», що проходить у межах району, поблизу села Кінчеш.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
У Мукачеві збудували три кільцеві розв’язки

Потреба у цьому назріла давно, з цього приводу були численні звернення до райдержадміністрації, адже на цій ділянці дороги досить інтенсивний рух, – зазначає Ужгородська РДА.

Реклама

З метою розвантаження руху транспорту та враховуючи велику кількість різноманітних дорожньо-транспортних пригод, Вячеслав Миколайович запропонував встановити транспортне кільце на проблемному перехресті поблизу села Кінчеш. Така схема дорожнього руху суттєво підвищить рівень безпеки  та комфортність дорожнього руху на одній із найбільш аварійних ділянок дороги, а також дозволить спростити рух на складному перехресті як для автомобілів, так і для пішоходів.

Керівництвом служби автодоріг цю пропозицію було схвалено. На сьогодні розпочато ремонтні роботи. Роботи із будівництва кільцевої розв’язки на проблемному перехресті біля села Кінчеш будуть завершені в кінці вересня.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно