Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатським випускникам, які отримали на ЗНО 200 балів, вручили по 10 тисяч

Закарпатським випускникам, які отримали на ЗНО 200 балів, вручили по 10 тисяч

Закарпатським випускникам, які отримали на ЗНО 200 балів, вручили по 10 тисяч
ВІДЕО ДНЯ

Підтримка та заохочення творчої молоді, яка гідно продовжує кращі традиції нашого талановитого і мудрого народу – один із пріоритетів влади уже не перший рік. Щороку в області відзначають тих, хто своїм розумом, працею, наполегливістю і стараннями зумів за результатами  зовнішнього незалежного оцінювання показати найкращий результат і отримати 200 балів.

Цьогоріч в області за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 200 балів з предметів тестування отримали шестеро учнів закладів загальної середньої освіти: по два з математики, англійської мови та історії України.

Реклама
Читайте також:
Учень однієї зі шкіл Мукачева склав ЗНО з історії України на 200 балів

Географічно випускники представляють заклади м. Ужгород (англійська мова), м. Мукачево (історія України), Берегівський район (англійська мова) і Ужгородську загальноосвітню спеціалізовану школу-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради (двоє з математики та історія України).

Реклама

31 липня на площі Народній в м. Ужгород інтелектуальну гордість Закарпаття вітав голова обласної державної адміністрації Олексій Петров. Звертаючись до кожного випускника, Олексій Геннадійович наголосив: „Нашій Вітчизні потрібні Ваш світлий розумі і високі поривання до знань. Ви зуміли переконати багатьох, що досягнення найкращого результату залежить від кожного особисто”.

Читайте також:
Ужгородка склала ЗНО з англійської мови на 200 балів

Присутнім на урочистостях батькам очільник краю подякував за виховання дітей, їх підтримку і розуміння в будь-яких життєвих ситуаціях. На знак поваги і з найкращими побажаннями батьки отримали Подяки від голови обласної державної адміністрації.

Реклама

Двохсотбальники 2020 року – Чуєв Костянтин,  Меренич Василь, Лендьел Анастасія, Новіков Ерік,  Кузьмик Каріна, Шаленик Крістіан – були відзначені грошовою премією і отримали адресний лист голови обласної державної адміністрації.

Хочеться наголосити, що у цьому році вперше сума одноразової грошової премії випускникам, які показали найвищий результат на ЗНО, становить 10 тисяч гривень кожному (без урахування утримання прибуткового податку).

Тож  уже  вкотре  наші  учні  довели,  що  досягти  високого  результату реально і можливо, якщо наполегливо працювати. Зі свого боку влада Закарпаття  всіляко  підтримує  розвиток  освітньої  галузі,  адже  це  інвестиція в  інтелектуальний  потенціал  регіону,  що  визначатиме  майбутнє  нашого краю і  України в цілому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно