Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цієї ночі поліція затримала небезпечного озброєного зловмисника

Цієї ночі поліція затримала небезпечного озброєного зловмисника

Цієї ночі поліція затримала небезпечного озброєного зловмисника
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 7 серпня, близько 2-ої години ночі під час охорони публічного порядку та нагляду за безпекою дорожнього руху, поліцейські групи реагування патрульної поліції Берегівщини зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter», який рухався в темну пору без увімкненого світла фар.

За кермом мікроавтобуса перебував 33-річний місцевий мешканець. Чоловік раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та зброї. Під час поверхневого огляду транспортного засобу співробітники поліції помітили у салоні авто предмети схожі на зброю. Для проведення детального огляду, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті затримали небезпечного зловмисника, який напав на подружжя

У автівці слідчі виявили та вилучили пакетики з наркотичними речовинами – марихуаною та метамфетаміном. Крім того, у авто поліцейські знайшли сумку, у якій водій приховав гвинтівку з оптичним прицілом та глушником. Запчастини до іншої гвинтівки, тепловізор, оптичний приціл, дві коробки набоїв та стартовий пістолет.

Реклама

За вказаним фактом слідчі розпочали два кримінальні провадження – за статтею 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю та статтею 309 ККУ, незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту.

Озброєного берегівчанина працівники поліції затримали у порядку статті 208 КПК України  та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі поліцейські з’ясовують мотиви транспортування чоловіком зброї та її походження. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно