Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До кінця року обіцяють відремонтувати дорогу, яка веде до популярних місць відпочинку

До кінця року обіцяють відремонтувати дорогу, яка веде до популярних місць відпочинку

До кінця року обіцяють відремонтувати дорогу, яка веде до популярних місць відпочинку

Автодорога Т 0718 – важлива транспортна артерія у Закарпатській області. Пролягає територією Воловецького та Міжгірського районів та з’єднує ці районні центри. Бере початок від села Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я. Дорогу використовують також туристи, що відвідують взимку гірськолижні комплекси, а літом водоспад Шипіт, Боржавську полонину та озеро Синевир. Загальна довжина – 44,6 км.

ВІДЕО ДНЯ

За минулі роки, в умовах недостатнього фінансування, дорожнє покриття було облаштовано частково, лише нижнім шаром, що викликало справедливе обурення громади, адже вкрита нижнім шаром дорога почала руйнуватися на очах, – зазначає служба автомобільних доріг.

Читайте також:
Люди за свої гроші ремонтують дороги в одному із сіл Закарпаття
Реклама

В поточному році, в ході виконання програми Президента України «Велике будівництво», було продовжено роботи оновлення цієї дороги. Будівельники працюють над облаштуванням водовідведення (кювети, лотки), бордюрів, штучних споруд (мости, труби, підпірні стінки). Після цього дорогу вкривають верхнім шаром ШМА.

Слід зауважити, що вказана дорога є надскладною з точки зору дорожньої інфраструктури, адже вона пролягає в гірській місцевості з перевальними ділянками. Також потребують ремонту мости та шляхопроводи.

Реклама

Загалом вже відремонтовано 6 мостів. Днями будівельники почнуть ремонти ще на 4 мостових спорудах. В тому числі буде відремонтовано міст в смт. Воловець.

Сьогодні вже вкрита верхнім шаром ділянка протяжністю більш ніж в 20 км. До кінця року заплановано повністю завершити роботи на Т 0718 та здати її в експлуатацію.

Після чого підрядна організація ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" забезпечує гарантійну відповідальність упродовж 5 років. Це передбачає ліквідацію усіх можливих недоліків власним коштом.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно