Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві на конкурсі обрали нового директора дитячої школи мистецтв ім. С.Мартона

У Мукачеві на конкурсі обрали нового директора дитячої школи мистецтв ім. С.Мартона

У Мукачеві на конкурсі обрали нового директора дитячої школи мистецтв ім. С.Мартона

Конкурсна комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора комунального закладу "Мукачівська дитяча школа мистецтв ім. С.Ф.Мартона" Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 17 серпня, у сесійній залі Мукачівської міської ради відбулося друге засідання комісії по конкурсному добору на посаду директора комунального закладу "Мукачівська дитяча школа мистецтв ім.С.Ф.Мартона" Мукачівської міської ради. На керівну посаду директора мистецького закладу претендували два кандидати, а саме: Гавришко Наталія Григорівна та Кешеля Маріанна Василівна.

Читайте також:
У Мукачеві об’єднали дві мистецькі школи
Реклама

Претендентки на керівну посаду презентували комісії та всім присутнім власне бачення розвитку закладу на один і п’ять років, а також відповіли на запитання членів комісії, – повідомляє Мукачівська міська рада.

Рішення комісії по добору директора комунального закладу "Мукачівська дитяча школа мистецтв ім.С.Ф.Мартона" Мукачівської міської ради приймалося відкритим голосуванням. За результатами підрахунку голосів за кандидатуру Наталії Гавришко – два голоси "За"; за Маріанну Кешелю – "За" шість голосів; один член комісії утримався від голосування. Протокол підрахунку голосів підписаний всіма членами комісії.

Реклама

Відповідно до Положення, впродовж одного робочого дня з дня проведення засідання Комісії, рішення Комісії оформлюється протоколом, який підписується усіма присутніми членами Комісії та оприлюднюється на веб-сайті Мукачівської міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно